WEB DIZAJN
Izrada internet stranica

Internet stranice su danas bitan dio prezentacije tvrtke kao i poslovanja, pa je važno kako će one izgledati i kakav će dojam ostaviti na posjetitelje. Kako bi Vaša prezentacija na internetu bila u skladu sa Vašim proizvodima/uslugama, konkurentna na tržištu i pratila trendove, dDesign Vam nudi profesionalne usluge izrade internet stranica koje će zaokružiti nabrojene zahtjeve.

dDesign stalno proučava inovacije i nove tehnologije kako bi bili u mogućnosti ispuniti Vaše potrebe, ali i kako bi Vam mogli ponuditi personalizirane usluge web dizajna.

Osim dizajna internet stranica, nudimo i usluge dizajniranja newslettera, kao i uvrštenje Vaše tvrtke na društvene mreže (Facebook, Google plus) putem izrade stranica sa jedinstvenim dizajnom i popratnim sadržajima unutar društvenih mreža.

Izrada web stranica

Web stranice izrađujemo profesionalno i u dogovorenom roku, radilo se o novim stranicama ili potrebi redizajna već postojećih stranica. Naš cilj je poboljšanje Vašeg poslovanja te Vaše zadovoljstvo našom suradnjom!

Nudimo razne opcije (HTML, CSS, CMS, ASP, PHP, ...) izrade web stranica, no kako Vi ne bi trebali razmišljati o tehničkim detaljima, tu smo mi da nađemo optimalno rješenje za Vaše potrebe! Taj dio dogovorno rješavamo već na prvom sastanku!

Kontaktirajte nas kako bi dogovorili sastanak!

"Web stranice su prezentacija Vaše tvrtke na internetu!"

Primarna svrha tih stranica je da dođete do budućih klijenata. dDesign je novootvorena tvrtka s djelatnicima koji su u poslu izrade web stranica više od 10 godina i samim time znamo što želite od svojih stranica i što je važnije, znamo kako ostvariti te želje!

Svaka web stranica (neovisno o veličini i cijeni) koja izađe iz radionice dDesign-a sadrži sljedeće:

 • Uslugu registracije domene ( .hr, .com, .net, .org,  .info...)
 • Uslugu osiguravanja smještaja web stranica (hosting)
 • Unikatan dizajn
 • Funkcionalan i jednostavan sistem navigacije
  (ne želite da se Vaši budući klijenti „gube“ po stranici, ne nalazeći ono što traže)
 • Izradu po aktualnim standardima W3C (World Wide Web Consortium)
 • Osnovnu optimizaciju za tražilice (SEO ready)
 • Prijave u glavne direktorije
 • E-mail račune (broj e-mail računa po potrebi)
 • Statistike posjećenosti

Prema našem iskustvu, ovako izrađena web stranica već nakon 2 tjedna od objave dostupna je Vašim sadašnjim i budućim klijentima preko svih glavnih tražilica!

CMS sustavi

CMS (Content Management System) je sustav koji Vam omogućuje da bez znanja o izradi web stranica uređujete i dodajete nove sadržaje na postojeće web stranice. Nudimo Vam na izbor više vrsta CMS sustava (od besplatnih do sustava skrojenih po Vašim potrebama i željama) kao i prebacivanje Vaših već postojećih web stranica na CMS sustave.

Cijene izrade web stranica

Nudimo mnoštvo opcija kako bi Vaša web stranica bila što profesionalnija i upečatljivija te Vas savjetujemo u odabiru opcija za Vašu tvrtku. Upravo iz tog razloga nemamo fiksni cjenik, a cilj nam je sastaviti kompletnu uslugu unutar Vašeg budžeta.
Pošaljite upit

Dizajn i izrada newslettera

Imate web stranice, imate reklame, ali bi svejedno htjeli poboljšati svoj kontakt s klijentima i htjeli ih upozoriti na nove proizvode/usluge? Pokretanje svog newslettera je odlično rješenje tog problema!

Dizajniramo newslettere po standardima s ciljem da oni stignu na svoje odredište, tj. inbox.
Najveći problem kod newslettera, bilo da se koriste krivi načini izrade, nedovoljno znanje izrade, ili manjak testiranja, je što često završavaju u SPAM mapi korisnika kojemu je namijenjen.

Newsletter kojeg ste naručili od nas ima minimalnu vjerojatnost da će stići bilo gdje drugdje osim u inbox!;)

Nudimo uslugu dizajniranja i izrade Vašeg newslettera tako da na Vama ostaje samo posložiti tekst i kliknuti na send!