TISKANI MATERIJALI

Nudimo usluge pripreme za tisak - kataloga, vizitki, reklama i reklamnih materijala. Osim različitog pristupa dizajnu i izradi, grafička priprema koristi drugačije tehnologije izrade za razliku od dizajna internet stranica.

Plakati

Imate potrebu za izradom i dizajnom plakata? Bilo da se radilo o prezentaciji (često prisutno u medicinskoj ili farmaceutskoj branši) gdje Vam je potreban jedan primjerak ili o događaju kojem treba velika prezentacija pa samim time i veliki broj tiska plakata, obratite nam se s povjerenjem!

Cijena: na upit

Brošure

    Bilo da se radilo o turističkoj ponudi ili o prezentaciji proizvoda, tu smo za Vas – nudimo dizajn i tisak svih vrsta brošura na kvalitetnim materijalima!

    Cijena: na upit

    Vizitke

    Vizitke, vizit karte, tj. posjetnice su često bitan dio Vašeg poslovanja. Pomoću njih ostvarujete poslovne kontakte i ostavljate prve dojmove. Obratite nam se s povjerenjem da će taj utisak biti profesionalan i kvalitetan!

    Cijena: od 1,00 kn do 2,00 kn po komadu, ovisno o kompleksnosti (jednostrana, dvostrana, ...), kvaliteti (deblji papir, plastifikacija, ...) i broju (50, 100, 500, 1000 kom...).