OPTIMIZACIJA WEB STRANICA
SEO  (search engine optimisation)

Kako bi Vaša stranica bila "vidljiva" na internetu, tj. da bi korisnici mogli posjetiti Vaše stranice, vrlo je bitno da su one optimizirane. Statistike pokazuju ukoliko se Vaša stranica ne nalazi na prve dvije stranice rezultata, vrlo malo ili gotovo nitko do njih neće ni doći. Upravo iz tog razloga nudimo usluge optimizacije, jer Vaša stranica je bačen novac ukoliko ona ne može biti pronađena pomoću internet tražilica (Google, Yahoo, Bing, ...).

Samo u ovom segmentu posla na internetu imamo dugogodišnje iskustvo. Stoga obratite nam se s povjerenjem bilo da Vam je potrebna optimizacija ili konzultacije za poboljšanja Vaših internet stranica!

Što je optimizacija internet stranica? Kako bi vaše stranice bile dostupne preko glavnih tražilica (Google, Bing, Yahoo, ...), one moraju poštovati pravila tražilica i biti prilagođene njihovim algoritmima (skup formula koje određuju važnost web stranice).

Napravimo jednu usporedbu – ako je Google glavna i najprometnija ulica u Vašem gradu, onda će web stranice koje su optimizirane biti dućan na toj ulici (znači najveće šanse da Vaša tvrtka bude viđena i dostupna radoznalim pogledima) no stranice koje nisu optimizirane nalaziti će se na periferiji grada (gdje ćete imati stalne, ali i rijetke posjetitelje). Stoga, kako bi Vas postavili u centar Vašeg grada, potrebno je odraditi optimizaciju Vaših stranica prema ključnim riječima.

Svaka web stranica napravljena u dDesign-u već sadrži osnovnu optimizaciju, međutim često je potrebno tu optimizaciju održavati i poboljšavati u skladu s promjenama koje nastaju unutar tražilica. Stoga nudimo, osim optimizacije postojećih stranica, i održavanje optimizacije.

Slobodno nas kontaktirajte kako bi odredili plan Vašeg preseljenja u centar zbivanja!

SEO garancija

Kad se radi o optimizaciji stranica za pretraživače (SEO - Search Engine Optimisation), garancije ne postoje. Zašto? Zato jer d-Design nije povezan sa tvrtkama Google, Bing ili Yahoo, stoga bi garancija tipa "Garantiramo Vam prvo mjesto na tražilici" bila jako neozbiljna sa naše strane. Također, ako itko to tvrdi onda ili ne razumije segmente optimizacije ili prodaje plaćene oglase (Google Adwords), koji nemaju veze sa optimizacijom niti utječu na organske rezultate u tražilicama.

 

Ono što Vam ipak možemo garantirati:

  • povećanje posjeta
  • povećanje ciljanih posjeta (po ključnim riječima)
  • poboljšanje pozicija unutar organskih rezultata na tražilicama

 

Svi podaci su Vam dostupni na uvid, osim iz naših izvještaja, i iz statistika posjećenosti.

Napomena: Rezultati odrađene optimizacije su najčešće vidljivi unutar 3-6 mjeseci od početka rada na stranicama.