INTERNET MARKETING
SEM (Search engine marketing)

SEM (Search engine marketing) predstavlja prečac do Vaših budućih klijenata, međutim ono se i naplaćuje, najčešće po kliku ili po prikazivanju Vaše reklamne poruke.

Napomena: Korištenje SEM usluga NE poboljšava SEO (optimizacija stranica) pozicije

Za pokretanje SEM kampanje nije potrebno puno znanja, dovoljno je uplatiti novac Google-u ili Facebooku i Vaše reklamne poruke će krenuti s prikazivanjem. No, kako bi za uplaćeni novac dobili maksimalnu iskoristivost, minimalnu cijenu po kliku, što veći odaziv i, naravno, što veći broj ostvarenih prodaja, tu je dDesign, čiji će profesionalni tim to odraditi za Vas!

Nudimo kampanje oglašavanja, koristeći najpopularnije platforme - Google Adwords i Facebook Ads. Za razliku od standardnog oglašavanja u novinama, ova vrsta oglašavanja je puno jeftinija ali i puno preciznija. Koristeći internet oglašavanje precizno odabirete ciljanu skupinu korisnika (po korisničkim preferencijama ili po lokaciji korisnika) koje Vaš proizvod ili već zanima, ili pretražuju internet u potrazi za njim a ne znaju da baš Vaša tvrtka nudi taj proizvod.

Kampanje su vrlo precizne i točno možete vidjeti putem statistika broj ljudi koji su putem oglasa došli do Vašeg proizvoda/usluge i na koji način.

Facebook oglašavanje

Sigurno znate što je Facebook, stoga moć te društvene mreže nije potrebno dodatno pojašnjavati. Po našem iskustvu, oglašavanje na Facebooku je najisplativije ukoliko se radi branding kompanije, ili promocija/prodaja proizvoda. Budžet sami određujete, a cijena po kliku ili prikazivanju je varijabilna, stoga cjenik ove usluge ne postoji. Slobodno nas kontaktirajte za ponudu!

Uz ovaj način reklame, često je potrebno i prisustvo tvrtke na društvenoj mreži. Možemo Vam ponuditi profesionalnu izradu prezentacije Vaše tvrtke na Facebooku, neovisno o tome želite li pokrenuti uslugu oglašavanja.

Google oglašavanje (Adwords)

Google plaćene oglase postavlja ispred ostalih rezultata. Za maksimalnu učinkovitost preporučamo ovaj način oglašavanja. Vaš oglas se pojavljuje korisnicima koji traže upravo vašu tvrtku/proizvod! Kao i kod Facebook oglašavanja, cijena ovisi o kliku i ciljanoj skupini, stoga nas slobodno kontaktirajte kako bi dogovorili kreiranje Vaših oglasa na Google tražilici!